Schedule is subject to change without notice.

    • 12:30 PM • 5h 30min
      Registration/Hospitality
      12:30 PM - 6:00 PM
    • 7:00 PM • 4h 30min
      Welcome Bash
      7:00 PM - 11:30 PM
    • 6:00 AM • 2h
      Spin Class
      6:00 AM - 8:00 AM
    • 7:30 AM • 2h
      Breakfast
      7:30 AM - 9:30 AM
    • 9:30 AM • 4h
      Meetings & Networking
      9:30 AM - 1:30 PM
    • 10:00 AM • 1h
      Panel Discussion
      10:00 AM - 11:00 AM
    • 11:30 AM • 45min
      Presentation
      11:30 AM - 12:15 PM
    • 12:30 PM • 1h
      Panel Discussion
      12:30 PM - 1:30 PM
    • 1:30 PM • 1h 30min
      Lunch
      1:30 PM - 3:00 PM
    • 3:00 PM • 3h
      Golf Clinic
      3:00 PM - 6:00 PM
    • 3:00 PM • 3h
      9-Hole Golf Outing
      3:00 PM - 6:00 PM
    • 3:15 PM • 2h 30min
      Tennis Clinic
      3:15 PM - 5:45 PM
    • 7:00 PM • 2h
      Gala Dinner
      7:00 PM - 9:00 PM
    • 9:00 PM • 2h 30min
      After Party & Entertainment
      9:00 PM - 11:30 PM
    • 6:00 AM • 2h
      Spin Class
      6:00 AM - 8:00 AM
    • 6:30 AM • 1h
      5K Run
      6:30 AM - 7:30 AM
    • 7:30 AM • 2h
      Breakfast
      7:30 AM - 9:30 AM
    • 9:30 AM • 4h
      Meetings & Networking
      9:30 AM - 1:30 PM
    • 10:00 AM • 1h
      Panel Discussion
      10:00 AM - 11:00 AM
    • 11:15 AM • 45min
      Presentation
      11:15 AM - 12:00 PM
    • 1:30 PM • 1h 30min
      Lunch
      1:30 PM - 3:00 PM
    • 3:15 PM • 1h 15min
      Tennis Clinic
      3:15 PM - 4:30 PM
    • 4:30 PM • 5h
      Poolside BBQ
      4:30 PM - 9:30 PM
    • 7:00 AM • 3h
      Breakfast
      7:00 AM - 10:00 AM